Madonna vindt inspiratie voor nieuwe album in India

Tijdens haar vakantie in India is de popster onder de indruk geraakt van de kleurijke deelstaat Rajasthan. Op uitnodiging van Maharaja Gaj Singh bezocht Madonna vandaag met haar gezin het Umaid Bhawan paleis. Tijdens een korte vakantie van een week leert ze de cultuur van het land beter kennen. Madonna schijnt zelfs zo onder de indruk te zijn van de muziek en dans uit het Indiase gebied, dat ze er gebruik van wil maken op haar volgende album. Van het Indiase liedje Nimbura Nimbura zou de zangeres zelfs een Engelse versie willen uitbrengen.

Madonna staat bekend om haar vernieuwende en vaak gewaagde stijl. Het zou me daarom niks verbazen als ze in haar volgende clip traditioneel Indiaas gekleed gaat. Maar of de ingetogen Indiërs zitten te wachten op de controversiële zangeres die hun land promoot vraag ik me af.

Lees ook:Madhuri Dixit komt met eigen kledinglijn
Lees ook:Slumdog blijft winnen
Lees ook:Madonna wil kindje uit India
Lees ook:Item girls hebben het goed voor elkaar in Bollywood
Lees ook:Namaste beste lezers

Eén reactie op “Madonna vindt inspiratie voor nieuwe album in India

  1. Hans A.C. Kliphuis

    Jammer dat Madonna India, met name de deelstaat Rajasthan, zo laat ontdekt. Het land aan de Ganges heeft aan cultuur, geschiedenis, muziek en grote geesten meer te bieden dan de gemiddelde all-iclusive ganger denkt!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.