Bollywood in trek bij Hollywood

    Dat India de grootste filmindustrie van de wereld bezit was in Azië al langer bekend, maar langzaam begint ook Hollywood oog te krijgen voor het oosten.

Het Hollywood kopel Michael Douglas en Catherine Zeta-Jones maakten deze week bekend bezig te zijn met een nieuw film die volledig in India gefilmd gaat worden. Daarmee volgt het stel in de voetsporen van een ander bekent Hollywood paar. Vorig jaar nam Angeline Jolie haar gezin mee naar India voor de opnames van haar nieuwe film 'A Mighty Heart' . De film die ten oosten van Mumbai in de stad Pune werd opgenomen is nu in de bioscopen te zien. 

India is voor de rich and famous van Amerika altijd al een geliefde plek geweest om zich terug te trekken. Na het succes van haar album 'Jagged Little Pill' vond Alanis Morissette in India de rust die ze nodig had. In het refrein van het nummer 'Thank you' bedankt de Canadese zangeres als eerste India. Het is te hopen dat India hetzelfde positieve effect heeft op Owen Wilson. Begin vorige maand overleefde de acteur een zelfmoord poging. Aan het einde van het jaar starten in India de opnames voor zijn nieuwe film 'The Darjeeling Limited'.

Lees ook:Shahid Kapur krijgt dansverbod opgelegd
Lees ook:Beyonce scoort rol in Bollywood film
Lees ook:Shantaram regisseuse Mira Nair valt in de prijzen
Lees ook:Hrithik Roshan tekent deal bij hetzelfde management als Brad Pitt
Lees ook:Wie durft een Bollywood film aan?

Eén reactie op “Bollywood in trek bij Hollywood

  1. Marina

    Misschien kan hij beter eerst even een paar maanden rust nemen in India…..

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.