Eindelijk mijn eigen plekje

De afgelopen weken heb ik bij een vriendin in gewoond. Het is vooral in het begin heel gezellig om iemand om je heen te hebben waarmee je al je nieuwe ervaringen kunt delen. De laatste drie weken heb ik het appartement voor mezelf gehad, omdat zij familie aan het bezoeken was in Kerala. Maandag kwam ze thuis met groot nieuws. Ik kan het appartement overnemen! Mijn huisgenootje vertrekt naar Engeland om te trouwen. Zelf krijg ik de kriebels van zulke snelle huwelijken, maar voor mij had het niet beter kunnen uitpakken. Eindelijk heb ik echt mijn eigen plekje.

 

Mijn handen jeuken om dit appartementje om te toveren tot een echt thuis. Omdat ze nog op haar visum moet wachten wonen we eerst nog een paar weken samen. Ik kon het vanochtend  echter niet laten om al wat kleine veranderingen aan te brengen. Het klinkt misschien gek maar ik verlangde heel erg naar mijn eigen beddengoed. Vanuit Nederland had ik al wel een Hema dekbedovertrek meegenomen, heerlijk vertrouwd. Een eigen laken heb ik vanochtend pas gehaald. Ik ben er zo blij mee dat ik stiekem meer  uitkijk naar mijn bed dan naar een cocktail in een bar vanavond.

Als het over een paar weken echt volledig naar mijn zin is ingericht zal ik proberen wat foto's te plaatsen. De volgende stap is een bank en een paar stoelen, want het appartement is nu nog erg Indiaas. We zitten op een dun matrasje op de grond en een tafel ontbreekt. Wat me misschien nog wel het meeste irriteert is de zeer sfeervolle TL verlichting. Mijn huisgenootje heeft al die tijd geen last gehad van de ongezellige sfeer die hier volgens mij hangt. Als het aan mij ligt verander ik alles vandaag nog, maar ik moet dus nog heel even geduld hebben.

Lees ook:Een straatkat genaamd Benji
Lees ook:Wat is India’s populairste product?
Lees ook:Geen afscheidsfeestje, maar wel gedag zeggen
Lees ook:Mag het iets stiller alsjeblieft
Lees ook:Mijn schoonmaakster en ik

2 reacties op “Eindelijk mijn eigen plekje

  1. Tonny

    Heerlijk je eigen spullen!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  2. frida

    haha je eigen hema dekbed!Good job

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.