Indiase bruidjes gewillig doelwit voor oplichters

An Indian BrideVolgens het gezegde maakt liefde blind, of ze in India deze regel ook kennen vraag ik me af. Talloze Indiase bruidjes worden tegenwoordig het slachtoffer van een nieuw soort oplichter, de buitenlandse bruidegom. Bijna elke vrouw uit India droomt er van, een man die in het buitenland een goed betaalde baan heeft en ook nog eens van Indiase afkomst is. Omdat deze hoogopgeleide mannen zo gewild zijn kunnen ze een grote bruidsschat vragen aan de familie van de bruid.

De mannen beloven de vrouwen gouden bergen als ze terug komen naar India voor de bruiloft, maar bij beloftes blijft het ook. Als de bruidschat geïnd is vertrekken ze met de Noorder zon terug naar hun goede baan buiten India. De vrouwen blijven achter zonder geld, zonder eer , maar vaak met een kind.

Deze nieuwe oplichtingtruck is vooral in de Noordelijke deelstaat Punjab een trend aan het worden. Veel van de bevolking uit die streek werkt buiten India. Zesduizend kinderen zouden er al verwekt zijn door deze ‘Non-resident Indians' Het aantal vrouwen wat met een gebroken hart achterblijft is nu al zo groot dat er een speciale organisaties voor hen is opgericht. For the Dignity of Our Daughers komt op voor de rechten van de bedrogen bruidjes. Al denken de mannen dat ze door te vluchten naar het buitenland niet vervolg zullen worden, ook daar zullen ze niet langer veilig zijn. FDOD wil er voor zorgen dat elke man strak uitgeleverd kan worden naar India om daar hun verdiende straf te krijgen.

 

Lees ook:Roze ondergoed op de post als je ook graag een biertje drinkt
Lees ook:Vrouwen in Kolkata moeten hun plekje delen
Lees ook:Vrouwen nu ook aan de grens
Lees ook:De Indiase rupie staat het sterkst sinds jaren
Lees ook:Madhuri Dixit komt met eigen kledinglijn

Eén reactie op “Indiase bruidjes gewillig doelwit voor oplichters

  1. jjean-pierRE

    HOI
    ZOEK GRIL
    ENGLAND LONDON
    JEAN-PIERRE FRIEND IN

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.