Indiase vrouw heetste ter wereld

Het is een kwestie van de smaakpapillen trainen. Als je maar lang genoeg scherp eten voorgeschoteld krijgt worden die vanzelf doof. Een vrouw uit India heeft er waarschijnlijk zelfs het Guinness Book of Records mee bereikt. De 26-jarige Nandita at in het bijzijn van topkok Gordon Ramsey 51 pepers binnen twee minuten op. Het ging om de Bhut Jolokia, een van de scherpste pepers ter wereld. India staat niet voor niks bekend om haar ‘spicy’ keuken. De scherpste peper ter wereld genaamd de Naga Jolokia wordt hier verbouwd. Daar wordt van gezegd dat mensen met hartproblemen of ademhalingsproblemen kunnen overlijden bij het eten van zo’n peper.

Lees ook:Jaya Bachchan terug met ‘Lovesongs’
Lees ook:Indiase kebab uit eigen keuken
Lees ook:India een paradijs voor vegetariërs
Lees ook:Kareena gaat eindelijk eten
Lees ook:Madonna vindt inspiratie voor nieuwe album in India

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.