Categorie: "Over Devi, de schrijfster van de India blog"

Mail je vragen, tips en ervaringen naar Indiablog.nl

Op India.blog.nl probeer ik zoveel mogelijk te vertellen over India en mijn ervaringen hier. Maar India is een groot land, ik kan niet alles zien en meemaken. Jammer genoeg. Daarom heb ik een e-mailadres in het leven geroepen waarop mijn lezers mij kunnen bereiken. Heb je een leuke tip of een ervaring die je met me wil delen, mail me dan! Op [email protected] ben ik bereikbaar. Vragen staan vrij en alleen in overleg komt informatie via de mailbox op mijn site terecht. Het maakt niet uit waarvandaan je mailt als het betrekking heeft op India wil ik het graag horen..

Namaste beste lezers

 IMG_1041

Met een voornaam uit het Hindoeïsme en een achternaam uit Groningen ben ik volgens mij een goede samensmelting van twee culturen.  Mijn achtergrond is niet de enige reden waarom ik met liefde dagelijks deze blog bijhoud. Na het behalen van mijn diploma journalistiek ben ik  voor het eerst  terug gegaan naar mijn geboorteland. Twee maanden heb ik in Mumbai als vrijwilliger gewerkt  voor verschillende projecten waarin kinderen centraal staan. Het was een onvergetelijke reis die een diepe indruk heeft achter gelaten.

Op India.blog.nl  probeer ik je dagelijks een idee te geven van alles wat er in dit geweldige land gebeurt. Over de entertainmentindustrie, politiek , economie maar ook over  de eeuwen oude cultuur, tradities en stijl van leven. India is wat mij betreft een land wat nooit verveeld en beetje bij beetje  ontdekt moet worden. Helaas zijn het niet alleen de mooie kanten van het land die aandacht verdienen.  Door ook over de misstanden te schrijven, blijft op deze blog geen deel van India onbesproken.

Begin 2008 staat de volgende reis naar Mumbai op de kalender.  Dit keer wil ik voor langere tijd ‘live’ verslag doen uit het oosten. Ik wens je veel leesplezier!

Groeten,

Devi Boerema.