Intieme delen van de Indiase vrouw moeten strakker en witter

Witter is better en strakker is fijner. Aan de intieme delen van de vrouw worden hoge eisen gesteld als we reclames mogen geloven. Eerder dit jaar kwam het merk Clean and Dry al met een crème die de huid rond de vagina van de vrouw lichter van kleur moet maken. Nu kondigt een absurt tv-spotje trots aan dat Indiase vrouwen ook nog strakker moeten worden daar beneden.

Het klinkt allemaal te gek voor woorden dat vrouwen hier intresse in zouden hebben. Maar er blijkt een markt te zijn voor dit soort producten in Zuid Azië. Online forums stromen vol met vragen over een gezonde vagina.

“Ik vraag me af of mijn echtgenoot nog wel intresse in me zal hebben nu mijn huid zo donker is daar beneden”

In India, waar volgens Unicef nog steeds 90 procent van de huwelijken wordt gearrangeerd, blijken vrouwen erg onzeker over hun voorkomen tussen de lakens.

Clean and Dry pretendeert vooral een crème te produceren tegen schimmelinfecties. Dat de huid er ook nog eens lichter van wordt is een extraatje, volgens de producent.

Als je naar de insteek van de reclamespotjes kijkt zie je echter een ander beeld. Het gaat vooral om het plezier dat het de man brengt. Oordeel zelf..

 

Lees ook:Lichtere huid een gevaarlijk schoonheidsideaal
Lees ook:Bipasha’s looks roepen ook negative reacties op
Lees ook:Indiase bruidjes gewillig doelwit voor oplichters
Lees ook:Een ‘United Woman Front’ voor de rechten van de vrouw
Lees ook:Een oud Indiaas geheim voor een onwillige huid

3 reacties op “Intieme delen van de Indiase vrouw moeten strakker en witter

  1. offshore bank

    volgens de Wikipedia: Het aantal moslims wordt wereldwijd geschat op ruim 1 miljard mensen oftewel 20 procent van de wereldbevolking (2006).

      /   Beantwoorden  / 
  2. las artes

    Als je rookt (en eigenlijk ook indien niet) is het een teken van beleefdheid om sigaretten aan te bieden bij een ontmoeting (met een volwassene). Dat geldt vooral voor mannen, maar in sommige omstandigheden bied je ook vrouwen iets aan, zoals bij een ontmoeting in een club, bar, theehuis, of algemeen in eerder kosmopolitische steden. Als je zelf een sigaret aangeboden krijgt maar je rookt niet, kan je beleefd weigeren door rustig een afwijzend gebaar te maken met de hand. Idem voor aangeboden alcohol of voedsel bij de maaltijd. Een andere mogelijkheid is om je glas (als het leeg is!) omgekeerd op tafel te zetten, beleefd en met de glimlach. Als er getoast wordt, word je geacht om de persoon met wie je toast recht in de ogen te kijken. De Chinezen verzetten weliswaar stevige hoeveelheden alcohol, maar dat wil niet zeggen dat openbare dronkenschap acceptabel is. Als je ziet dat sommige mensen zich laten gaan en de zatlap uithangen, volg dan hun voorbeeld niet omdat je denkt dat het zo hoort of mag.

      /   Beantwoorden  / 
  3. laurens

    grappig dat een ander cultuur zo in elkaar zit

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.