Pas op voor muggen in India liggen ziektes op de loer

Een mysterieus virus houdt een dorpje in de Indiase deelstaat Uttar Pradesh in zijn greep. Tot zo ver heeft het virus aan twee kinderen het leven gekost. ongeveer honderd mensen lijden aan de ziekte. Door de monsoon en muggen die daardoor op grote plassen water afkomen , wordt er aan Japanse hersenontsteking gedacht.  De ziekte die verspreid wordt door muggen kan zeer ernstige gevolgen hebben.  Zoals coma , beschadiging aan de hersenen en het kan zelfs dodelijk zijn. Of het ook daadwerkelijk dit virus betreft moet nog blijken uit testen die nu uitgevoerd worden.

In India is het altijd zaak om op te passen voor muggen, ze dragen vaak vervelende ziektes met zich mee zoals dengue en malaria. Vooral rond monsoontijd is het extra oppassen geblazen door de hoge vochtigheid waar muggen nou eenmaal van houden. Een goede tip die ik je kan geven is om de zeer effectieve muggencrème Odomos te gebruiken. Doordat ze hier wat gemakkelijker zijn met sterke stoffen schrikt het muggen verbazingwekkend goed af, daarnaast ruikt het ook nog eens aangenaam.

Lees ook:Indiase HIV patient heeft eerder kans op AIDS
Lees ook:Intieme delen van de Indiase vrouw moeten strakker en witter
Lees ook:Wie vermoorde Aarushi
Lees ook:The Red Ribbon Expres is vandaag vertrokken uit New Delhi
Lees ook:Het Taj Mahal wit kan nog witter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.