Bijzondere foto’s op blog Karan Johar

scan0017 by you.Bloggen is de manier van Bollywood sterren om hun standpunt naar buiten te krijgen. Salman gebruikt zijn blog bijvoorbeeld om zijn fans gerust te stellen over de negatieve publicitiet die hij de laate tijd over zich heen krijgt. Ik lees sporadisch de blogs door om leuke nieuwtjes te scoren. Veelal vind ik de berichten echter voorspelbaar en saai. Zelfkritiek is een unicum en de berichten worden vaak alleen geplaatst als er eigen werk te promoten valt.

scan0006 by you.Vanuit een publiciteits oogpunt is het een gat in de markt natuurlijk. Een van de blogs die ik wel prettig vind om te lezen is die van Karan Johar. Hij is verbazingwekkend open over zijn werk en leven. Hij heeft nu nog nooit eerder vertoonde foto's geplaatst van één van zijn eerste films. Ze geven een leuke kijk op hoe het er achter de schermen aan toe ging bij ‘ Kabhi Khush Kabhie Gham'.

Lees ook:Bachchan blogt er vrolijk op los
Lees ook:Kajol terug bij haar eerste liefde
Lees ook:Poll: hoe denk jij over India?
Lees ook:Bollywood komt uit de kast met ‘Dostana’
Lees ook:De rijzende ster van Priyanka Chopra

3 reacties op “Bijzondere foto’s op blog Karan Johar

  1. Herna

    Ik lees het blog van Amtitabh Bachchan! De verslagen met foto’s van de Tour zijn erg leuk.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Devi

    Big B is inderdaad een trouwe blogger, maar ik vraag me bij zijn blog af of hij het ook daadwerkelijk zelf schrijft. Volgens mij gaat het vaak via de telefoon en typt iemand anders…even goed een leuke blog voor fans om te lezen. Dat snap ik!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Herna

    Ik denk dat je gelijk hebt! Hij zal zijn personeel er wel voor hebben. Hij dicteert het wel zelf. Vandaag gaf hij een pittig antwoord op een commentaar van een van de lezers.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.