Manjor Kumar wint rechtzaak om beledigende scene

Zelfspot in Bollywood is een schaars goed zo bewijst Manjor Kumar maar weer eens. De acteur voelde zich zo vernederd door een scene in de Bollywood hit 'Om Shanti Om' dat hij regisseur Farah Khan en Red Chillies Entertainment voor de rechter daagde. Met succes, het gerechtshof heeft Kumar in het gelijk gesteld. Voordat de film zondag zijn première op tv beleeft moet de scene waarin een look-a-like Kumar verwijderd worden. Daar houdt zijn strijd voor gerechtigheid niet mee op. Op basis van laster eist Kumar een symbolisch bedrag van één rupee, want zoals hij zelf zegt ‘Je kan geen prijs zetten op iemands waardigheid'.

Lees ook:Angst is geen onderwerp voor Akshay Kumar
Lees ook:Jitender Kumar heeft nog iets goed te maken
Lees ook:Poepgat scene Slumdog genomineerd voor gouden popcorn
Lees ook:Openingsavond voor Singh is Kinng
Lees ook:Sterren uit Bollywoodfilm Welcome steunen VN campagne

2 reacties op “Manjor Kumar wint rechtzaak om beledigende scene

  1. Meral

    Wat een issue zeg!!Heeft hij de film eigenlijk wel gezien?Haast heel Bollywood zet zichzelf goed voor paal.Zie Akshay Kumar en Abhishek Bachchan. Dit zijn toch juist die dingen waar je om moet kunnen lachen? In welke film wordt er geen verwijzing gedaan naar andere films?
    Aanstellerij, en als de film geen succes was geworden dan?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Devi

    Goed punt Meral, ik denk dat hij juist blij mag zijn dat hij deel van de grap is. Het is duidelijk te weinig publisiteit voor hem…hij wil meer, maar dit keer echte negative publisiteit als je het mij vraagt.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.