Naomi Campbell loopt Mumbai Fashion Week

Afgelopen zaterdag liet Fashion Week Mumbai zich van haar beste kant zien. Ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de terroristische aanslagen in november werd er een benefiet show georganiseerd. De drijvende kracht achter deze show was niemand minder dan topmodel Naomi Campbell.  Naast vele bekende Indiërs liep Campbell zelf ook mee in de show die als doel had geld in te zamelen voor Citizens for Justice and Peace.

Naomi ‘s stichting Fashion for relief heeft al vijf keer eerder in verschillende steden dit soort shows georganiseerd. Bekende designers zoals Versace, Yves saint Laurent en Dolce&Gabbana hebben jurken gedoneerd die geveild worden voor het goede doel. Veel mensen hebben hun leven verloren doordat er een tekort was aan ambulances die dag, CJP  wil het geld gaan gebruiken om onder anderen dit probleem te verhelpen.

 Heel Bollywood was natuurlijk uitgelopen voor dit evenement. Het publiek kon sterren zoals Kunaal Kapoor, Deepika Padukone, Arjun Rampa, Malaika Arora Khanl en Farhan Akthar bewonderen. Ook de schrijver van het boek Shantaram en zijn vrouw betraden de catwalk . Gregory David Roberts beschrijft in zijn boek hoe veel tijd hij besteed in zijn favoriete café Leopolds, een van de eerste locaties waar het vuur geopend werd op 26 november.

De sterren die liepen maar ook het publiek, waaronder actrice Preity Zinta barste van het enthousiasme. De Mai Mumbai show (mijn Mumbai) was een groot feestje om te laten zien dat deze stad niet te stoppen is. Met als klapper natuurlijk de aanwezigheid van Naomi Campell zelf. Tijdens de persconferentie legde de Engelse uit waarom ze zo’n sterke band heeft met India.

naomi-campbell op de persconferentie na de show.

Lees ook:Anamika Khanna sluit Mumbai Fashion Week af
Lees ook:Mumbai Fashion Week opent in stijl
Lees ook:Indiase designers laten zich inspireren door Barbie tijdens Fashion Week
Lees ook:Derde biografie vertelt nog meer over Shahrukh Khan
Lees ook:Shahrukh Khan steelt de (mode)show

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.