Een oud Indiaas geheim voor een onwillige huid

Heerlijk om te horen dat Indiase vrouwen tot de mooiste vrouwen ter wereld behoren en ik ga het zeker niet ontkennen. Dit land heeft al heel wat Miss World’s voortgebracht, dus zo heel gek klinkt het nog niet. Het geheim? Ik weet het niet zeker, maar een goede beautytip die ik tegen kwam kan misschien wat licht op de zaak werpen.

Het gebruik van Sandelhout is er populair in de traditie van de Indiase huidverzorging. Er zijn twee verschillende soorten, het witte hout wordt gebruikt voor make-up en huidverzorging en het rode hout wordt voor medische doeleinde gebruikt. Door het gebruik van een sandelhout pastazuiver je de huid en verzorg je het tegelijk. Het is vocht inbrengend en beschermd tegen de zon.

Voor puistjes kan een sandelhout behandeling ook wonderen doen. Mix een theelepel sandelhout poeder met een theelepel kurkuma poeder voeg een theelepel water toe om er een pasta van te maken. Breng deze pasta op de plek van het puistje aan voor dat je naar bed gaat. Je huid zal er de volgende ochtend gezond en onbeschadigd uit zien volgens deze Indiase methode. Om je hele gezicht te behandelen kan je sandelhout poeder mixen met rozenwater om er een verzorgend masker van de maken.

Lees ook:De kunst van een goede Mahndi tatoeage
Lees ook:De echte Indiase keuken komt niet uit een pakje
Lees ook:Intieme delen van de Indiase vrouw moeten strakker en witter
Lees ook:Roze gezichten tijdens Holi
Lees ook:“Pakistan klaar voor oorlog met India”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.