Saif, Kareena, Shahrukh en vele andere Bollywood sterren komend jaar als tekenfilmfiguren

SRK - KajolEerder leende Shahrukh  Khan zijn stem al aan Mr Incredible in de Hindi versie van de Disney film ‘The Incredibles'. Tot zijn spijt deed de animatiefilm het niet zo goed als verwacht. Maar Mr Bollywood geeft het niet zomaar op. Zijn tweede animatiefilm borduurt verder op een eerdere hit "Kuch Kuch Hota Hai". Het typische Bollywood drama over liefde en vriendschap zal nu vertolkt worden door drie tekenfilmhonden. In ‘Kuchi Kuchi Hota Hai' nemen ook dit keer Kajol Devgan en Rani Mukherjee de vrouwelijke hoofdrollen voor hun rekening. Met een titel die verwijst naar een eerdere Bollywoodhit van Shahrukh, hoop hij op een betere afloop voor zijn tweede animatie avontuur. Maar Khan is niet de enige acteur die zijn geluk aankomend jaar beproeft in een nieuw genre.

Kajol werkt bijvoorbeeld ook mee aan het nieuwe project van haar man Ajay Devgan. In de Eros productie ‘Toon Ka Super Hero' is zowel Kajol als Ajay in animatievorm te bewonderen.Het grootste nieuws komt waarschijnlijk uit de productiestal van Yash Raj Films. Nieuwe geliefden Saif Ali Khan en Kareena Kapoor zullen voor de film ‘Roadside Romeo' de stemmen van honden inspreken. Saif was al te zien in de eerste animatiefilm van Yash Raj 'Hum Tum". In de film zijn  kleine stukje te zien over de stripfiguurtjes Hum en Tum.

Of de grote namen uit Bollywood uiteindelijk voor meer succes zullen zorgen in het animatiegenre is afwachten. Aankomend jaar komen er in ieder geval genoeg films op de markt, daar moet toch wel een hit tussen zitten.

Lees ook:Kajol terug bij haar eerste liefde
Lees ook:‘Idiot’ brengt Aamir en Kajol weer samen
Lees ook:Saif zet met Love Aaj Kal eerste stap als producent
Lees ook:Film recentie: Rang De Basanti
Lees ook:Bollywoodsterren zetten zich in tegen AIDS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.