Hindoes niet blij met Heidi Klum

Topmodel Heidi Klum dacht de ideale Halloween personage gevonden te hebben tijdens haar reis door India afgelopen jaar. Samen met echtgenoot Seal raakte Klum onder de indruk van de Indiase cultuur  en besloot die kennis te delen tijdens Halloween.  Haar kostuum geïnspireerd op Kali de godin van de dood en verwoesting heeft alleen verdeelde reacties opgeleverd onder Hindoes.  De Godin hoort vereerd te worden in tempels en niet tentoongesteld te worden op feestjes, volgens een Hindoe priester uit Nevada. Rajan Zed eist dan ook dat Heidi haar excuses aanbied.

kalired.jpgDe priester schijnt vergeten te zijn dat het in India een heel bekend verschijnsel om jonge kinderen tijdens belangrijke feestdagen te verkleden als Goden. Heel grappig om kleine Shiva's en Krishna's rond te zien rennen, ik denk dat het de religie dichter bij de mensen brengt. De goden zijn hier een dagelijks onderdeel van het leven. Ik heb in ieder geval nieuwe inspiratie opgedaan voor mijn volgend Halloween feestje.

Lees ook:Religieuze games populair in India
Lees ook:Lakshmi staat op de derde dag van Diwali centraal
Lees ook:wonderen van India, Meenakshi tempel
Lees ook:Bijzondere operatie in Bangalore
Lees ook:Kinderarbeid nog aan de orde van de dag

Eén reactie op “Hindoes niet blij met Heidi Klum

  1. azula

    hallo hoe feel goden zij er weli n india ik kan ze haast niet telen ik kom ook uit india maar mijn papawerkt in lederland met mijn mama saamen met mijn 4 zusjes en 5 broerjes blijfen wij agter met een opaas ze is heel lief ze bakkt ook van die lekkeren hinooese koekjes mmm dat woord smulenmaar ik heb bij google ge keeken en er staat dat er in india een schat ligt feborgen wil jij het zoeken dan moet je het op lossen bij een koe of goden of godinen dan moeje de goden of de godienen op de goede plaats zeten alleen zoo kan je de schat vinden wat er in die schat ligt is goud kentinsgjes rinenjes geld en bliden van ale goden en godinen en nog feel meer hoor en die schat moet trug naar de eigenaar die zit nog in india snel hup straks gaat hij dood of zoo doi doi doi met friendelijke groeten azula.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.