Echte Indiase yogales bij je thuis

Yoga Sunset with filter‘Yoga is geen vorm van religie en heeft niks met zweverigheid te maken' Lolita Soedamah wil hier heel duidelijk over zijn. ‘Mensen vragen me ook vaak of ze lenig moeten zijn om een yogales bij mij te kunnen volgen', Ook dat is onzin stelt de Nederlandse Yoga-instructrice . Yoga oefeningen zijn bedoelt om je concentratie te verhogen en zo lichamelijke en geestelijke problemen te lijf te gaan. In een combinatie met dans en expressie behandelt Lolita  haar klanten klachtgericht. Na drie jaar in Mumbai ervaring opgedaan te hebben in de drie verschillende disciplines bied ze nu een uitgebreide cursus aan. Vanaf 1 juni kun je Lolita Soedamah boeken voor een persoonlijke cursus yoga, dans en expressie. Meer weten over wat Lolita te bieden heeft, lees dan snel verder. 

Voor tien euro per persoon kan je al een cursus volgens van Lolita Soedamah. Voor een groep van minimaal tien personen verzorgd Lolita aan huis een uitgebreide cursus van drie uur. Grotere groepen zijn natuurlijk ook welkom. ‘Doordat ik in Mumbai veel persoonlijke trainingen geef kan ik ook in een grote groep mensen heel goed individueel benaderen', Aldus Lolita. Met als doel meer expressie te geven aan het leven van haar cursisten bekijkt ze elk geval apart. Het kan dus zo zijn dat in een groep van 20 man lang niet iedereen dezelfde oefeningen mag doen. ‘Dat is het mooie van yoga je past het per persoon toe', Legt ze uit. Als cursist kan je zelf aangeven waar je in de drie uur durende les de nadruk op wil leggen. Lolita weet uit eigen ervaring dat een combinatie van yoga, dans en expressie de beste resultaten kan opleveren. In de Indiase metropool geeft ze nu al drie jaar les als danslerares en heeft daar de laatste jaren yoga aan toegevoegd.

Lolita wil niks weten van adviezen om meer tofu te gaan eten of vegetarisch te worden. Haar oefeningen zijn bedoelt om preventief te werk te gaan. Na een sessie hoopt Lolita dat haar cursisten gaan nadenken over de manier waarop ze hun eigen leven willen leven. Om zo het beste uit jezelf te halen. Soedamah denkt veel Nederlanders wat te kunnen leren over concentratie ontwikkelen en expressie tonen in je leven, maar benadrukt ze: ‘Mensen hoeven niks, de adviezen die tijdens de cursus geven worden kan je gebruiken en thuis verder mee gaan of als je wil kun je ze ook gewoon naast je neerleggen'

Wil je dat Lolita bij jou langs komt? dan kun je een berichtje achterlaten op deze site , dan wordt je zo spoedig mogelijk terug gemaild. (Let wel, cursus kosten zijn exclusief reiskosten die Lolita maakt)

Lees ook:Lolita’s yogalessen populair in Nederland
Lees ook:“Je moet verdomde sterk in je schoenen staan wil je deze cursus overleven”
Lees ook:Yoga helpt tegen overgang symptomen
Lees ook:Dippen en bouncen op Sanoja danscursus
Lees ook:Van een geweldadig huwelijk tot danslerares in India

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.